6-річна мешканка Києва потерпала від власної матері, яка морила її голодом. Дику історію, яка трапилася на Вітряних горах, припинили сусіди: з квартири стали доноситися моторошні крики і люди викликали поліцію.

Як повідомили в прес-службі київської Нацполіції, мешканці будинку на вулиці Осиповського поскаржилися на крики з квартири 32-річної сусідки. Люди пояснили, що там проживає її 6-річна дочка, і він переживають за її безпеку. Патрульні, які приїхали на місце події, намагалися поговорити з жінкою через зачинені двері.

Господиня квартири категорично відмовилася відкривати і покривала правоохоронців лайкою. Копи помітили, що всі вікна відкриті навстіж і це явно говорить про те, що дитина знаходиться у небезпеці. Правоохоронцям довелося виламувати вхідні двері. Всередині знаходилися 32-річна господиня квартири в неадекватному стані і її 6-річна донька. Дівчинка зізналася, що нічого не їла вже кілька днів і не ходила в школу. В оселі панував повний безлад, а холодильник був абсолютно порожній.

На місце події викликали медиків, які оглянули дівчинку і в задовільному стані госпіталізували. Маму дівчинки забрала спеціалізована бригада в інший медзаклад. Подальшу долю дитини вирішуватимуть соціальні служби. Зараз проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Нагадаємо, горе-мати довела 15-річну доньку з інвалідністю до дистрофії: "Важила 9 кілограмів!"

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом горе-мати залишила голодних малюків у холоді: "Бродив по вулиці в майці і колготках"

Знай.ua писав, в Дніпрі потопаючі в смітті малюки викликали поліцію до себе додому: "Краще дитбудинок, ніж таке життя"