На трасі Київ-Одеса неподалік від Умані Черкаської області легковий автомобіль на шаленій швидкості влетіло під припарковану на узбіччі фуру. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, від зіткнення автомобіль загорівся, врятувати його водія не вдалося. Машина за лічені хвилини перетворилася на гору металобрухту, її довелося буквально вигрібати з-під вантажівки.

«Смертельна ДТП з загорянням сталася на Одеській трасі в районі Умані. Від автомобілю, який влетів під фуру нічого не залишилось. Причини аварії встановлюються», - зазначають у спільноті.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

«О, це останні 10 років є така забава, називається «сперечаємося, доїду до Одеси за 3 години»», «Черговий рекордсмен в Одесу за 2,5 години. Було пару років тому в автомобільній групі Києва - опитування бажаючих померти за кермом», «Тому що не можна так низько літати над землею», - обурюються кияни.

З якою ж швидкістю потрібно було летіти щоб вмістити всю машину під причіп фури

«Там фури в три, а то й в чотири ряди стоять і чекають, коли "трансбезпека " на бувшому Уманському посту ДАІ дасть добро на проїзд з перегрузом, це через дорогу від уманського МРЕО. Так що винуватити тільки водія «Шкоди» не правильно. Співчуття рідним загиблого», - пишуть у коментарях українці.

Раніше ми повідомляли, в Україні сильно змінилися правила руху, перші "ластівки" вже отримали свої штрафи.

Як повідомляв "Знай.uа", українець показав, коли на нетверезих водіїв не діють штрафи і винайшов власне "покарання".

Також "Знай.uа" писав, що собака викрала машину у господаря і влаштувала ДТП.