У Києві дівчина прийшла у гості з матір’ю, і, поки старші теревенили, вжила наркотичний засіб. Те, що відбувалося далі, підняло на вуха весь будинок, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Вжила наркоту у гостях і стрибнула з вікна на авто. На Вишгородській, 33, мама із дочкою прийшли в гості до старих знайомих додому. Все б нічого, та поки дорослі жінки теревенили між собою - дочка вжила наркотичних препаратів (попередньо - солі) і вистрибнула з вікна другого поверху», - розповідають у спільноті.

На здивування свідків, дівчина, приземлившись на припаркований автомобіль, побігла назад у квартиру. Проте щось змусило її зупинитися на сходовій клітці.

«Верзла якусь повну маячню та нісенітницю. Приїхали лікарі швидкої, які зробили дівчині заспокійливий укол і забрали її у лікарню», - додали свідки події.

«Мати говорить "Успакойся, успакойся". Через таке "успакойся" і стала її дитина такою, яку Ви бачите усі на відео! Так мати довела свою доньку до наркоти, психушки і потім в тюрму ще й може попасти. Ось результат того, що мати не чує свою доньку, і не чула протягом життя, та й донька влізла в наркоту, щоб мати почула дитину. Це звичайна психіка людини. Дітей треба чути, не почуєте в дитинстві - то потім буде дуже важко почути дитину», - впевнені українці.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

«Якщо ваша вечірка не схожа на цю...», - зазначає дехто в коментарях.

«Бідна дівчинка, влізла в таке, що сама звідти не вилізе. Сил близьким, дуже сподіваюся, що вдадуться до лікування, а не відвернутися і вважатимуть безнадійною», - додають коментатори.

Раніше ми писали про те, що російська модель напилася і проломила череп 81-річній бабусі: "Сама впала". Днями стало відомо про моторошне вбивство в російському Санкт-Петербурзі. Молода модель під час сварки проломила череп рідній бабусі.

Нагадаємо, у Росії затримали 17-річного хлопця, який підозрюється у вбивстві своєї сім'ї-матері, батька і 12-річної сестри.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві теща зарізала зятя на очах у доньки і осиротила двох онучат.

Також портал Знай.uа писав, що у Москві батько забив до смерті малолітнього сина, якого забрав у матері на вихідні.