Народний синоптик Леонід Горбань розповів, яку погоду очікувати українцям після Великодня.

Синоптик відзначає, що цьогорічна весна дивує нестабільністю та постійними температурними "вибриками", а по-справжньому теплі дні можна порахувати на пальцях.

Стихія дала українцям трохи розслабитися на Великдень, однак вже в понеділок, 3 травня, по всій території очікується вітряна погода та похолодання, хоча буде сонячно. А вже 6-8 травня на країну обрушаться холодні зливи, температура повітря знизиться.

Великдень, фото: Unian

За словами Леоніда Горбаня, у ці дні похолоднішає до +10+12 градусів вдень. У північних і східних регіонах не виключені нічні заморозки, температура опуститься до 0 градусів.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Синоптик підкреслив, що вже до 10 травня стрімко потеплішає, почнеться справжнє літо, а в 20-х числах травня спека буде зашкалювати вище 30 градусів.

У середині травня в Україну прийдуть грозові дощі, в третій декаді встановиться комфортна погода - вдень +25+27 градусів тепла. До кінця місяця трохи похолодає, вдень до +20+22 градусів.

Нагадаємо, раніше Погода 1 і 2 травня в Україні дозволить відсвяткувати Великдень на природі. В Україні на Великдень буде тепло

Як повідомляє портал Знай.uа, "Гроза всім розповість, що прийшов Великдень": українців попередили про зливу на свята, кого обійде негода. Температура повітря може піднятися до +24 градусів

Також Знай.uа писав, що Погода 30 квітня в Україні виконає мрії про весну: тепло до +21 і грози. Холодний Квітень завершує свою ходу в теплій атмосфері, і далі очікуються лише двозначні плюсові температури.