За життям відомої української співачки Alyosha стежить більше 400 тисяч підписників, з якими красуня охоче спілкується та даліться подробицями з особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram артистка виклала фото своєї дружної сім'ї: вони з фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею і трьома чарівними малюками. Ця компанія зібралася разом, щоб відзначити важливе релігійне свято - Великдень.

"Христос Воскрес! Славімо його!", - написала співачка.

Тарас Тополя теж виклав це фото у своїх соцмережах і підписав фото: "Hello! Do you speak pasku?
Yes, we spekly! :) Христос Воскрес!".

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях".