На сторінці в Instagram відомого українського телеведучого і актора Андрія Джеджули з'явилося нове відео.

У ньому телеведучий, зовсім недавно став батьком маленької дочки, вміло доглядає за малятком.

"ТАТО Vs Мама! Існує думка, що тато — це той хороший хлопець, який ходить на роботу, купує Іграшки і робить всякі безрозсудні дурниці з дітьми! І, що тато абсолютно безпорадний у догляді за зовсім маленькими! На власному прикладі я розвіяв цю "аксіому» з моменту народження моєї дочки", - розповів він.

Джеджула додав, що для нього не складає труднощів поміняю доньці підгузник в будь-який час дня і ночі, навіть із закритими очима.

"Переодягнути, підстригти нігтики, зробити масаж, купувати, дати ліки (коли потрібно), прикорм, відвезти до педіатра — все це для мене в порядку речей і приносить задоволення! Крім усього перерахованого, будь — яку домашню роботу-можу приготувати, навести порядок, випрати. Ви часто це бачите в моїх відео. Єдине, що я і правда не можу — це... бути мамою - її замінити не можна! Та й навіщо?» ,- зізнався молодий Татко.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Він додав, що батькам нема чого змагатися, а молодим татам потрібно активніше брати участь у вихованні дитини або догляді за ним, якщо мова про немовлят.

«А мамам потрібно залучати і мотивувати тих тат, які явно лінуються або бояться! Не обламуйте їх фразами: "дай сюди, я сама, все зрозуміло". Підбадьорте", - порадив Джеджула.

«Андрюша, захоплююся і вітаю! Ти мега-ТАТО! Всім би батькам так любити дітей, підтримувати дружину, бути відповідальним! Обіймаю!», - написала в коментарях актриса Ольга Сумська.

Нагадаємо, раніше "Зміцнення сили духу": Андрій Джеджула розповів, як впливає на нього Великий піст

Як повідомляє портал «Знай.uа» Микола Томенко: "Чорнобиль-35 років потому-наші біль, героїзм і гордість"

Також «Знай.uа " писав, що 35-та річниця катастрофи на Чорнобильській АЕС: "60 відсотків з нас досі вірять радянським фейкам"