У Києві сталася дивна ДТП - там посеред дороги на шаленій швидкості перекинулася Бетономішалка. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні вранці на проспекті Леся Курбаса сталася ДТП за участю Бетономішалки Mercedes. Попередньо, водій вантажівки не впорався з керуванням, що призвело до перевертання автомобіля», - розповіли в співтоваристві.

Зокрема, з'явилося відео того, як перекинулася Бетономішалка на Курбаса. Після перевірки виявилося, що 53-річний водій був п'яний. У його крові кількості алкоголю перевищувало норму в сім разів.

"Поки не будуть пороти за п'янку за кермом, як в Сінгапурі, так і буде продовжуватися", "він просто хотів залатати дірки», "то він ями так вирішив залити", - коментують кияни.

Крім п'яного водія, багатьох вкрай здивувала поведінка чоловіка, який їхав по той же дорозі на велосипеді.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Чоловік на велосипеді позаду сьогодні бухає", - " навіщо? У нього нерви як канати, він спокійнісінько поїхав далі, таке відчуття, що у нього це не вперше», - обговорюють ситуацію кияни.

Нагадаємо, що у Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, в якій загинула 17-річна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.ua , український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні: плювки в мою сторону бонусом".

Також Знай.ua писав, що у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.