На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка зовсім недавно повідомила про свою третю вагітність, з’явився новий допис.

Цього разу вона показала презентацію капсульної модної колекції дизайнера Андре Тана, речі з якої раніше демонструвала телеведуча. Натхненням для колекції стали весна, садові роботи та українські традиції.

«Наша офлайн презентація колекції просто неба. Квітучі поля - найкраща декорація для нашої спільної колекції AndreTanXКатяОсадча, детальний репортаж дивіться вже цієї суботи у Світському житті, а наша колекція вже доступна в усіх магазинах Аndre Таn по всіх Україні», - повідомила телеведуча.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

«Вже маю таку сукню», «Красиво дужеее!», «Гарна колекцiя, вiтаю вас!», «Як пушинка та піщинка», «Ви чудові! Вітаю вас, хай ваша колекція має найкращий успіх!», - пишуть українці.

«Це що то з 40-х50-з років минулого століття: нове - це добре забуте старе», «Так, трохи нагадує санаторій з медсестрами на початку минулого століття. Особливо білі шапки», - зазначають коментатори.

Нагадаємо, що Катя Осадча поділилася кумедними архівами зі зйомок "Світського життя".

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведучий Юрій Горбунов заговорив про вагітність своєї дружини.

Також Знай.uа писав, що Горбунов показав, як радує вагітну Осадчу-чоловікам на замітку: "найкраща!".