У Києві, озері Тельбін, потонула жінка. Про це повідомили у столичній поліції, передають у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, тіло загиблої рятувальники дістали в шести метрах від берега. Особа жінки вже встановлена-вона 1980 року народження. При цьому ім'я загиблої не називають.

Зазначається, що тіло в озері виявили 13 червня приблизно о 7:30 ранку. Рятувальникам повідомили про моторошну знахідку, на місце події виїжджали водолази зі спеціальним спорядженням.

водолази

Труп доставили на берег і передали правоохоронцям. Свідки кажуть, що в цей час на озері продовжували відпочивати люди.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Тільки ось більше години тіло лежало біля берега, пізніше накрили чорною плівкою, але ні поліції, ні огорожі, не було, люди в 15 метрах загоряли... дуже дивно все виглядало, лежить собі труп накритий і поруч люди загоряють...», - зазначають кияни.

Місцеві жителі також запевняють, що загиблу востаннє бачили майже за тиждень до цього – у вівторок.

"Вчора загиблу активно шукали. Востаннє її бачили у вівторок. Про це в місцевій групі Березняків. А загибла мешканець-мого будинку", - пише один з коментаторів.

Що стало причиною смерті-належить з'ясувати правоохоронцям.

Нагадаємо, що у Львові лікар стала хрещеною мамою для хлопчика, якого залишили у "вікні життя": "це досить несподівано"

Як повідомляв портал " Знай.ua" , українським чоловікам дозволили "сидіти в декреті" цілих три роки: озвучені деталі нового закону

Також " Знай.ua " писав, що на Львівщині директор зацькувала учениць через "целюліт": як захистити дитину від учительського булінгу