Кажуть, що у житті він точно такий, як і в гумористичному теле-шоу «Ліга сміху» та всенародному серіалі «Одного разу під Полтавою»: смішний, кумедний, соромязливий. Та й сам Юрій впевнений, що його сила саме в простоті.

Він постійно стверджує, що якби не акторська професія, він подався б у кухарі чи співаки. У вільний від роботи час любить готувати, до речі, володіє кількома коронними стравами, а ще неперевершено грає на гітарі.

Проте, проти долі не попреш – він став шоуменом, тому розважати людей не тільки його стиль життя, а й улюблена професія.

Ще у 2013 році «Студія Квартал-95» запросила Юрія Ткача у зйомки ситкому «Країна У». Там він виконав роль Юрчика, чоловіка Яринки (Ірина Сопонару). У 2014 році почали знімати спін-офф «Країни У» «Одного разу під Полтавою», де Юрчик та Яринка є головними героями. Цього ж року розпочались нові зйомки ситкому «Казки У». Тут Юрій Ткач виконує роль Івана Царевича. У 2017 році брав участь у четвертому сезоні телепроєкту «Танці з зірками». Тут він танцював у парі з Ілоною Гвоздьовою та протримався у шоу 7 ефірів. У 2018 році у четвертому сезоні Ліги сміху став суддею. У 2019 році став членом журі шоу «Розсміши коміка. Діти» замість Володимира Зеленського, який на той час балотувався в Президенти України.

Окрім активної роботи, Юрко веде сторінку в соумережах, де також регулярно жартує. Наприклад, сьогодні він оприлюднив черговий жарт - триваючи в руках дві величезні пляшки , у які зазвичай нливають алкоголь, він порівняв свої руки із "базуками", як у спортменів-качків.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, Квартал 95 оригінально привітав українців із Днем сім’ї, так бувало з кожним - "Два зайчика, три морквини"

Також, Знай.uа писав Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "Санта-Барбарою" по-українськи: "Супер новина"

Як раніше повідомляв Знай.uа Юрій Ткач уявив себе МастерШефом і випадково спалив м'ясо: "Ектор, ти не бачив"