Святослав Вакарчук подякував шанувальникам за виступ на Atlas Weekend. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український виконавець і політик Святослав Вакарчук має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram, з якими активно ділиться цікавими публікаціями. На його Instagram-сторінку підписано 89,9 тисячі вірних фанатів, які активно коментують і лайкають його пости.

10 червня соліст групи" Океану Ельзи " опубилковал фото з Atlas Weekend. У підписі до нього він подякував організаторам фестивалю, а аткже зазначив що його колектив не брав участі в подібних заходах протягом десяти років і два роки не організовував великих концертів.

Десять років без фестивалів. Два роки без великих концертів. Правильний момент. Дякуємо @atlasweekend за ідею, запрошення, професіоналізм та високий рівень організації.Дякую команді ОЕ за те, що зробили так, як хотіли! І, найголовніше, спасибі десяткам тисяч людей у всіх фанзонах за енергію піднятих рук і відкритих сердець. Все тільки починається. До зустрічі на стадіонах!
, - розповів Вакарчук.

Також він соліст популярного колективу попросив вибачення у жителів навколишніх будинків фестивалю через те, що вони можливо не могли спати. Колектив провів виступ на п'ятнадцять хвилин більше.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Всім жителям навколишніх будинків, ми особисто приносимо вибачення за зайві 15 хв. гучного звуку 🙏 сподіваюся, "Обійми" на завершення заколисала всіх, кому хотілося спати🤗 🤗 🤗, - розповів він

Нагадаємо, Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" благає про допомогу: "все життя рятують людей". Соліст групи" Океан Ельзи " звернувся до шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай", Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: "Є і будемо близькими людьми". Артист ошелешив новиною про розлучення

Також "Знай.uа" писав, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню