В Україні триває нестерпна спека +30℃...+35℃, порятунок від якої можна знайти лише в холодильнику, під кондиціонером або в душі.

Багато днів територія нашої країни знаходиться під жорстким контролем сонця, яке успішно позбавляється від всяких хмар, залишаючи погоду ясною і через це - без можливості сховатися від жарких променів. Але 17 липня 2021 року жителям Києва, ймовірно, пощастило, так як на столницю обрушився "легкий" вітерець з дощем, який здатний забрати шезлонги з пляжів Дніпра, маленьких домашніх тварин або навіть діточок.

Негода в Києві, скріншот: Telegram

Київ на якийсь час загруз у грозі з ураганним вітром і піском, який в основному торкнувся лівого берега, де людей, завдяки опублікованим відео, зносило, а деякі вулиці встигли перетворитися на річки.

Але невідомо, чи про це говорили синоптики, коли повідомляли, що на Україну насувається буря з Сахари.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Негода в Києві, скріншот: Telegram

18 липня температура повітря в Києві складе близько + 32℃ ...+ 34℃ вдень, вночі + 21℃ ...+23℃. Вітер в столиці очікується північно-східним (5-10 метрів в секунду). Суттєві опади пройдуть стороною, але вдень може бути невеликий дощ.

Нагадаємо, Україну накриє хмарою пилу з Сахари слідом за нестерпною спекою. Пилові частинки, що витають в повітрі, загрожують здоров'ю людей при вдиханні, особливо хворим на астму або іншими респіраторними захворюваннями.

Як повідомляв Знай.ua, київська ніч побила 140-річний рекорд: місто плавиться, вентилятори на вагу золота

Також Знай.ua писав, в Німеччині оголосили режим військової катастрофи: вже 133 загиблих