Аеропорт "Бориспіль" потрапив у скандал через можливий продаж негативних ПЛР-тестів.

Про ситуацію розповів журналіст Роман Кошмал. За його словами, в таку ситуацію потрапив його друг громадянин ОАЕ, який летів з Києва на свою батьківщину. На стійці в реєстрації йому відмовили в посадці на літак через відсутність ПЛР-тесту.

Наголоси, що працівники аеропорту" Бориспіль " не реагували на доводи про те, що держава ОАЕ не вимагає від своїх громадян тестування. У якийсь момент співробітник аеропорту запропонував придбати негативний ПЛР-тест, який нібито зроблений офіційною лабораторії.

Бориспіль, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Згодом з'ясувалося, що він не один. На таку ж ситуацію поскаржився інший пасажир рейсу, якому довелося піти на поводу у корупціонерів.

Аеропорт Бориспіль, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

У "Борисполі" на інцидент відреагували, пообіцявши провести перевірку, але зазначили, що це не могли бути їхні співробітники.

Раніше ми повідомляли, що у Харкові рейс SkyUp затримали на чверть доби: пасажирам запропонували "печиво і водички". Згідно з інформацією, 16 липня відбудуться значні затримки двох рейсів авіакомпанії SkyUp Airlines.

Як повідомляв портал Знай.ua, Wizz Air запустив рейси на Кіпр. Угорський лоукостер Wizz Air повідомив, що запускає прямі рейси з культурної столиці України в Ларнаку на Кіпрі.

Також Знай.ua писав, український лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом