Лілія Ребрик разом з Григорієм Решетником і Володимиром Остапчуком анонсувала грандіозний концерт. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик, зірка програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" регулярно ділиться зі своїми друзями і фанатами в соціальних мережах радощами і переживаннями. На Instagram знаменитості підписано 734 тисячі осіб, які активно відгукуються на кожен пост.

19 липня вона опублікувала фото з іншими популярними українськими ведучими: Григорієм Решетником і Володимиром Остапчуком. Лілія Ребрик зазначила, що на даний момент вони втрьох беруть участь у зйомках грандіозного концерту на честь Дня Незалежності.

до роботи готові! Ось таким чудовим складом ведучих знімаємо грандіозний концерт до Дня Незалежності України, Ви, наші прекрасні глядачі, побачите 24 серпня на каналі Україна 💛 💙
, - повідомила вона.

Користувачі соціальної мережі Instagram жваво відгукнулися на пост Лілії Ребрик, поставивши 11,8 тисяч відміток "подобається".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Лілія, як завжди, карколомна❤️❤️"; " найкрасивіша і найулюбленіша ведуча!"; "Улюблена і улюблені 🔥 🔥 😍"; "Просто шикарні
, - пишуть вони.

Раніше повідомляли Лілія Ребрик підказала жінкам секрет правильного поцілунку: "Підвищує імунітет, спалює калорії".

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч недорахував власних дітей: "Де чиї?".

Знай.uа писав, Лілія Ребрик пошкодила ногу, Андрію Дикому довелося нести кохану на руках: "Два тижні на знеболюючих".