Відомий український журналіст, телеведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" і шоу-мен Анатолій Анатоліч, який зі своєю дружиною виховують двох доньок днями став батьком втретє - у нього народився син.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за його життям стежать понад 188 тисяч читачів, Анатолій Анатоліч часто публікує цікаві моменти з життя сім'ї та розповідає про роботу.

Цього разу Анатолій Анатоліч в інстаграм-сторіс показав цілий автопарк дорогих автомобілів з підписом: "Машини команди Зе Інтерв'юер".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Хід який! Піар директор "Зе інтерв'юера", режисер "Зе інтерв'юера", комерційний директор "Зе інтерв'юера", - говорить у відео телеведучий, наводячи камеру смартфона по черзі на кілька припаркованих автомобілів.

Нагадаємо, "Зе інтерв'юер" - це нова авторська програма Анатолія Анатоліча. На своєму каналі в You-Tube телеведучий публікує відверті інтерв'ю з персонами, "які впливають на український шоу-бізнес, і не тільки", задаючи їм відверті та прямі запитання.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч став татком втретє - народжували разом: "У мене син!". Телеведучий став багатодітним татом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анатолій Анатоліч "подякував" вагітній дружині автомобілем за кілька мільйонів: "Тому що син". Анатолій Анатоліч з дружиною чекають на поповнення у сім'ї

Також "Знай.ua" писав, Анатолію Анатолічу "перешкодили" стати губернатором: "Сказали, що не підходиш". Анатолій Анатоліч заговорив про свої політичні амбіції