Alyosha показала фотографію з Кіпру і заговорила про свою помаду. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, багатодітна матуся і дружина фронтмена групи "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha досить активна в соціальних мережах. У своєму Instagram, на який підписано 413 тисяч осіб, зірка часто ділиться новими фотографіями або моментами з життя.

Жінка взяла участь у Міжнародному фестивалі Atlas Weekend і після цього полетіла на відпочинок до Кіпру разом з усією своєю сім'єю. Звідти вона намагається публікувати різні фотографії, ділячись позитивними емоціями.

27 липня вона опублікувала фотографію в соціальній мережі. Жінка одягнена у вечірню сукню з відкритими плечима і стоїть на тлі моря.

червона помада тільки з особливого приводу)
, - підписала вона фотографію.

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Показати ще

Шанувальники активно почали коментувати даний пост.

особливий привід-це Тарас???"; "Яка ви красива"; "Вам дуже йде червона помада, можна і частіше"; " не впізнати, супер
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Тарас Тополя "завис" у тещі і показав найкращий відпочинок: "відкрили сезон". Тарас Тополя влаштував собі відпустку

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Також "Знай.uа" писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!". Артист вказав на важливі речі