Популярна українська модель, блогерка і філософ з апетитним формами Софія Стужук продовжує радувати своїх шанувальників все новими і новими знімками. Деякі кадри, які Соня публікує в мережі, можна сміливо надсилати до чоловічих журналів.

Не секрет, що Соня вже побувала в гостях у Playboy, де вона постала перед об'єктивами фотографів в дуже пікантних нарядах. Шанувальники просто божеволіють від фігури і стилю життя Софії, але не все так гладко. Соня зізналася нещодавно, що хоче зменшити груди і навіть схуднути.

А поки модель не наважилася на нові зміни, пропонуємо нашим читачам нову добірку "спекотних" кадрів з Сонею. Спеціально для наших читачів ми зібрали знімки з Instagram.

Соня Стужук, фото: Instagram

Соня Стужук, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Показати ще

Соня Стужук, фото: Instagram

Соня Стужук, фото: Instagram

Соня Стужук, фото: Instagram

Соня Стужук, фото: Instagram

Соня Стужук, фото: Instagram

Ось така добірка вийшла. А тепер докладніше про нові плани Софії. За її словами, їй вже набридли ці "п*рноакторські ци*ьки". Справа в тому, вважає блогерша, що її груди виглядають ненатурально, сидять високо, через що вона відчуває себе гумовою лялькою. Вона також зазначила, що хотіла б також "скинути назад ці 10 злощасних кілограмів, вже час".

Раніше повідомляли, блогерка хоче зменшити груди після збільшення- "Відчуваю себе гумовою лялькою".

Як повідомляв Знай.uа, дівчина з обкладинки: гаряча блогерка Софія Стужук зробила це для Playboy, чоловіки - збирайте слинки.

Знай.uа писав, овдовіла Софія Стужук втекла з коханим на відпочинок і показала ідеальну сім'ю: "Ображає".