Міжнародний молодіжний конгрес був відкритий 12 серпня 2000 року і користується великою популярністю. Люди відзначають його дуже весело і бурхливо, з різними заходами.

Сьогодні ООН пропонує відзначити це свято, щоб об'єднати молодь планети для збереження свого майбутнього, багатства природи, сімейних цінностей, обміну корисною інформацією про здоровий спосіб життя і вихованні майбутніх поколінь.

Департамент молодежи и спорта Украины в Facebook -

Святкування Дня молоді.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Для молоді кожне свято - це можливість весело і цікаво провести день.

У містах проходять різні свята, цікаві змагання, спортивні змагання, масові вечірки і концертні програми. Такі дії відбуваються вдень і вночі. Ніяка примха природи їх не зупинить. Завершуються такі заходи нічним клубом або великим і яскравим салютом. У деяких країнах в цей день молодь традиційно стала запускати в небо велику кількість повітряних ліхтарів різного кольору одночасно.

Багато хто відзначає Міжнародний день молоді у моря. Вони грають в пляжний волейбол та інші розваги.

Також ви можете відзначити це свято в компанії близьких друзів на природі. Молоді люди готують шашлики, збираються вночі біля багаття і співають пісні граючи на гітарі.

Відзначити свято всією сім'єю можна вдома. Крім того, накривають святковий стіл подаючи торт, вино, шампанське і різні ласощі, потім співають пісні і танцюють.

Раніше повідомляли, що Різдво святого Миколая Чудотворця - 11 серпня: що обов'язково потрібно зробити в цей день і рядки потужної молитви

Раніше повідомляли, що Авіашоу над Дніпром, рок-фест і "привіт" у космос: що готують українцям на День Незалежності

Знай.ua писав День ікони Пресвятої Богородиці 10 серпня: молитви про щасливий шлюб, вагітність і довге життя