Покупець поскаржився на нерозбірливий почерк співробітників магазину, через який він неправильно прочитав сорт динь. Свої претензії він опублікував у телеграм-каналі "Чорний список".

Як уточнюється, мова йде про супермаркет, розташований на вулиці Западинська в Києві.

"Збентежив сорт дині "Сільпо" на вул. Западинська, 15-А. Київ", - написав автор повідомлення. При цьому він не пояснює, в чому, власне, суть претензії до магазину. Швидше за все, він неправильно прочитав сорт дині «Амал» через те, що буква «м» в слові виглядає схожою на «н».

У коментарях автору повідомлення дісталося від більш уважних покупців.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"А можна ще тупіше новини кидати? 1) сорт дині Амал, а не те, що всі подумали; 2) в чому суть претензії?", "І правда, це не пост для чорного списку..", "Скоріше, для гумористичного каналу", - обурюються читачі каналу.

"Внести в чорний список людей, у яких не розбірливий почерк", "Ахха, тоді в нього потраплять 90% лікарів», «головне, спиною до неї не повертатися», - жартують інші коментатори.

Нагадаємо, що раніше дівчина після пережитого раку вирішила стати онкологом і рятувати людей: "я живу, значить за мною боржок"

Як повідомляє портал Знай.ua дівчина розповіла, як живе після того, як їй вирізали кишечник: "по суті довічна діарея"

Також Знай.ua писав, що нещасній жінці здерли скальп у Польщі. Жінка працювала на картонному заводі і в результаті попадання волосся жінки в машину для склеювання папок, верстат зняв потерпілій скальп.