До 30-річчя незалежності України телеканал СТБ і група StarLightMedia готують особливий подарунок для всієї країни – новий сезон легендарного проекту "Україна має талант". Прем'єра шоу в ефірі СТБ відбудеться восени.

Телеканал раніше оголосив, що ведучим проекту став Григорій Решетник і бекстейджа співачка Jerry Heil, а оцінювати таланти учасників у кріслах суддів запросили Сергія Притулу, Ксенію Мішину, Євгена Кота та Лілію Ребрик.

Запрошені зірки часто діляться знімками закулісся зйомок шоу талантів, і цього разу Ксенія Мішина розмістила короткий ролик в Insta Stories за участю Григорія Решетника. Відео зняв запрошений на зйомки блогер і колишній учасник проекту "Холостячка" Андрій Шатирко.

У кадрі судді виконують дуже динамічний танець на сцені шоу, насолоджуючись веселою музикою і увагою глядачів. Вони виконують різні рухи, а Ксенія місцями і досить відверті. Зйомки "Україна має талант" активно тривають, і вже зовсім скоро українці зможуть побачити всі ці кадри цілком на своїх екранах, без коротких фрагментів і маленьких шматочків шоу.

"Ось така вечірка на "Україна має талант", - написав Андрій.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник "оголосив" себе купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"

Нагадаємо, що Ксенія Мішина на "Україна має талант" мало не довела Машу Єфросиніну до "інфаркту": все заради Сергія Притули

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник займе місце "Холостячки" Мішиної? Ведучий сів за суддівське крісло на "Україна має талант"

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник зізнався дружині, що робить з Ксенією Мішиною вечорами