У Києві напередодні 30-річчя Незалежності України повним ходом йде підготовка до параду. Про те, які обмеження в пересуванні по місту чекають водіїв, розповіли в КМДА.

Зокрема, 18, 20 і 22 серпня в столиці проведуть репетицію параду військ, а також артилерійського салюту на Трухановому острові.

У зв'язку з репетиціями перекриють рух автомобілів і громадського транспорту 18, 20, 22 серпня з 15:30 до 1:15 на Хрещатику і на Майдані Незалежності.

День незалежності, парад - фото Знай.ua

Крім того, перекриють вулицю Маршала Рибалко — вулицю В'ячеслава Чорновола — виїзд на вулицю Перемоги, площу Перемоги — вулиці Старовокзальній — вулиці Жилянській — вулиці Великій Васильківській — площі Льва Толстого — вулиці Велика Васильківська Великої Васильківської — площі Бессарабської —. Хрещатику.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Друга колона техніки рухатиметься з аеродрому "Святошин" — вулиці Академіка Туполєва — проспекту Перемоги до метро "Нивки" — проспекті Перемоги — площі Перемоги — вулиці Старовокзальній - вулиці Жилянській і далі.

День незалежності, парад - фото Знай.ua

Поки техніка буде проходити за вказаним маршрутом, рух дозволять по ділянках вулиць, що звільнилися.

Маршрути громадського наземного транспорту тимчасово змінять. Парковки в зазначений час 18, 20 і 22 серпня працювати також не будуть.

Нагадавши, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм". Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів.

Крім цього, ми писали, що лихач проїхав 600 кілометрів з дудкою в роті. Під час свого заїзду він грав гімн України на сопілці, яку змайстрував з пластикових труб і встановив на кермі велосипеда.

Також Знай.uа писав, що Дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць.