У Києві на одній з вулиць міста сталася НП, просто на ходу в маршрутки лопнуло колесо. Це сталося після того, як водій відмовився підвезти пенсіонерку.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.
Так, стало відомо, що в Києві прямо на ходу лопнуло колесо маршрутки. Варто відзначити, що на момент інциденту в салоні громадського транспорту перебувало багато пасажирів. На щастя, в результаті цієї події ніхто не отримав ніяких травм.

Фото: dtp.kiev.ua


Очевидці події розповіли, що сталося це після того, ка водій маршрутки відмовився підвести пенсіонерку безкоштовно. Жінка побажала водієві "щасливої дороги", а після цього у маршрутного таксі лопнуло на ходу колесо.

"Водій відмовився підвезти пенсіонерку безкоштовно, а вона побажала йому "щасливої дороги". Збіг? Не думаю", - сказано в повідомленні телеграм-каналу dtp.kiev.ua.

Нагадавши, водій зі скандалом вигнав ветерана АТО з автобуса:"я його туди не посилав". Конфлікт почався після того, як юний боєць попросив права на безкоштовний проїзд

Як повідомляв Знай.ua, у Харкові "бездонна" маршрутка налякала пасажирів- "дитина провалиться"

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що українці поскаржилися на жахливі умови перевезення пасажирів у вітчизняних маршрутках. Цього разу дісталося Харківському перевізнику.