У Києві у відомому ресторані дівчині продали салат зі слимаком.

Про це киянка розповіла в Телеграм-каналі "Чорний Список".

Так, стало відомо, що в Києві в ресторані Salateira в ТРЦ Lavina Mall українці продали салат зі слимаком. Варто зазначити, що вартість салату становить 144 гривень.

Дівчині продали салат зі слимаком



Після цього інциденту співвласник ресторану Salateira відреагував на це і приніс свої вибачення. Але при цьому він зазначив, що подібний інцидент відбувається не вперше. Все це пов'язано з тим, що ресторан співпрацює з органічними продуктами.

Дівчині продали салат зі слимаком


" Приношу свої вибачення за цей кейс. З вами окремо зв'яжеться директор ресторану Лавина. Зі свого боку скажу, що це у нас відбувається постійно, щороку одне і те ж. Перед тим як виливати в мою сторону відро хейта, скажу, що це особливість роботи з фрешем БЕЗ хімії. Ми можемо зробити так що салат буде ідеально чистий, без будь-якого "життя", але ви отримаєте таблицю Менделєєва в якості подарунка", - розповів він.

Раніше повідомляли, з вересня вся молочка подорожчає на 5-7%: фермери б'ють на сполох, які ціни чекають українців восени.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Як повідомляв Знай, яйця - по 3.8 євро за 6 штук: скільки коштують базові продукти за кордоном.

Знай писав, гуляю на все: що міг купити українець на 100 гривень в 1996 році і зараз. Як багато ми могли собі дозволити на 100 гривень 25 років тому