У Києві власники загубили двометрового удава на кличку Антон. Про те, як тварину загубили і все ж таки повернули додому, розповідають у столичних пабліках.

Про зникнення удава стало відомо 19 серпня. Т Оді його власниця розмістила оголошення, у якому просила допомогти із пошуками втікача.

«У зеленій зоні перед Економічним факультетом КНУ ім. Шевченко на прогулянці загубився домашній ручної удав звичайний. Неотруйна змія, розмір близько двох метрів. Людей не боїться. Раптом хто зустріне - буду вдячна за достовірну інформацію про місцезнаходження. У разі повернення удава в цілості й схоронності - грошова винагорода», - писала дівчина.

«Ахренеть просто, поки цей Антоша гуляє на свободі, хрін я спати буду нормально з відкритими вікнами, балконами. Не зрозумію ніколи людей, які тримають змій... собак мало, котів мало? або адреналіну в житті не вистачає?! ппц просто... я змій боюся панічно і мені не важливо вже, гадюка або удав… Реально плакати хочется… Не чекайте, поки хтось зустріне, звертайтеся за допомогою до спецслужб, нехай шукають !!! це не смішно!!!», - обурювалися тоді люди в коментарях до оголошення.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Однак сьогодні стало відомо, що двометрового удава Антона, якого днями загубили під час прогулянки у Києві, знайшли. Плазуна побачив просто на тротуарі неподалік від будинку сусід власниці. Нині втікач вже вдома – підозрюють, що весь цей час він був десь поруч.

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт в квартирі.

Нагадаємо найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становив понад 21 кілограма.

Також портал Знай.uа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.