Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-ревізор Олена Філонова дуже часто ділиться яскравими публікаціями зі своєю значною армією шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1 мільйон чоловік.

Цього разу Олена поділилася серією чарівних фотографій з корпоративу-вечірки українського телеканалу "Live", на якому з недавнього часу телеведуча веде нове ток-шоу "Реальне життя".

Сам захід був в кубинському стилі, тому всі запрошені зірки шоу-бізнесу прийшли у відповідних вбраннях. Філонова обрала шикарний образ - костюм з топа і спідниці в підлогу блідого жовтого кольору, а голову дівчини прикрасили різні строкаті квіти.

"Вчора відвідала справжню кубинську вечірку. Наш корпоратив був нереально крутим, буду постити ще багато фото", - написала Олена.

У Insta-Stories знаменитість показала шанувальникам всі найяскравіші моменти вечірки. На кадрах можна побачити Настю Каменських, яку запросили в ролі співачки, шикарну локацію заходу, і навіть справжніх кубинських жінок, поруч з якими Олена виглядала досить органічно.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, сексуальний психолог Олена Філонова розплавила пишні форми заради гарячих вигинів: "Я хочу..."

Як повідомляв Знай.uа, схуднути з 66 до 51 кілограма: ревізор Олена Філонова після загибелі батька вирішила стати іншою людиною

Також портал Знай.uа писав, що "Ревізор" Олена Філонова віддала своє тіло в надійні руки, заради ідеальної талії: "Дивитися до кінця!"