У школах Києва скоро з'являться пункти вакцинації від коронавірусу. Про це говорить рішення столичної влади з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У київських школах відкриють пункти вакцинації від COVID. У них зможуть отримати щеплення вчителі, персонал школи та родичі учнів.

Комісія КМДА дійшла висновку, що органи та районні адміністрації мають розмістити центри вакцинації від COVID-19 у закладах освіти. Також до даного процесу повинні бути залучені вчителі та інший персонал шкіл.

При цьому якщо немає можливості розміщення такого пункту, то потрібно організувати процес вакцинації мобільними бригадами.

Вакцинація, фото: Ukrinform

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також повідомляється, що в шкільних пунктах вакцинації зможуть зробити щеплення від COVID родичі персоналу і батьки учнів.

Зазначимо, що з 23 вересня по всій Україні введено жовтий рівень небезпеки через поширення коронавірусу в нашій країні. Таким чином МОЗ досить сильно посилив карантин, однак при цьому не закрив школи. При дотриманні певних умов робота старшої школи і вузів дозволена, а також дозволена робота молодших шкіл і садків.

Нагадаємо, раніше український вуз спіймали на уявній "дистанційці" - "Студенти платять чималі гроші"

Також "Знай.uа" писав, що Україна в "жовтій зоні" карантину: як йдуть справи в школах і чи зможуть діти повернутися до навчання

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кабмін заявив про обов'язкову вакцинацію для окремих категорій громадян: у списку - педагоги і міністри