Чоловік та жінка, які знімали пікантне відео для популярного ресурсу отримали вирок у вигляді трьох років позбавлення волі від Оболонського районного суду. Про це стало відомо в середу, 17 листопада.

Так, за даними суду, обидва фігуранти справа не мали роботи, тому вирішили заробити на життя знімаючи ролики порнографічного характеру і публікуючи їх на відомому ресурсі. За 2020 рік пара встигла зняти і опублікувати 6 відеороликів для дорослих, а локацією для одного з них стала столична Оболонь, а саме пляж «Африка».

Київський пляж, скриншот youtube DRONARIUM Ukraine

Відомо, що чоловік є мешканцем Києва, а його супутниця з Маріуполя. Інкримінована стаття для пари - ч.3 ст. 301 Кримінального кодексу України, за якою чоловік з жінкою мали б отримати 3 роки ув’язнення. Але суд звернув увагу на щиросердне розкаяння і замінив міру покарання та пом’якшив вирок – один рік умовно, та сплата процесуальних витрат у розмірі 4 413 гривень. Починаючим зіркам навіть було повернене обладнання: мобільний телефон та ноутбук.

Нагадаємо, ч1. ст. 301 КК України про «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» передбачає:

  • Ввезення в Україну творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження або їх виготовлення, зберігання, перевезення чи інше переміщення з тією самою метою, або їх збут чи розповсюдження, а також примушування до участі в їх створенні -караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Знай.ua нагадує: Світлана Лобода у крихітному бікіні показала свою робочу сторону: "Ззаду теж чудовий вигляд"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Наталка Денисенко з "Кріпосної" відкрила секрет українських дівчат на закордонних пл

Також Знай.ua писав: Найгірше, що було: на береги викинуло тисячі мертвих і живих морських жителів