Незважаючи на те, що народна артистка України Ольга Сумська мешкає у квартирі, їй вдається облаштовувати клумбу та город під вікнами власного багатоповерхового будинку. Чи справді ворогують рідні сестри народні артистки Ольга та Наталія Сумські, дізнавалася телеведуча Катя Осадча у програмі «Світське життя».

У книзі, яку нещодавно презентували в Києві, Сумська отримала роль богині родючості Мокоші. Осадча поцікавилася, що спонукало Сумську до землеробства в центрі столиці.

«Я посадила картопельку, ми вже зібрали врожай. Пів відерця картопельки», - похвалилася артистка.

«Як реагують сусіди? Народна артистка України під вікном копає картоплю», - запитала ведуча.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

«Радіють такій господині. Я посадила не тільки картоплю… Це був експеримент – чи виросте під будинком. Виросла і вродила…», - відповіла акторка, додавши, що в неї є бажання саджати щось на власній ділянці за містом, в Рожнах, біля Десни.

«Шість соток. Це маєточок, фазенда Борисюка батьків, туди не встигаємо доїхати – це 50 км, досить багато. А мені хочеться ближче. Я в пошуку земельної ділянки», - додала Сумська.

Також поговорили про стосунки в творчій родині Сумських. Мама Ольги нещодавно відсвяткувала 88-й День народження, на свято прилітала з Москви донька Антоніна. Осадча поцікавилася, як святкували подію.

«Мамуся захотіла зачіску, жодної хустки, хоч я пропонувала. Новий костюм розкішний, я зробила власноруч мейк. Одразу жіночність, одразу кокетка. Ми вийшли у прямий ефір…», - поділилася Ольга.

Однак цього року на святкуванні не було сестри Наталі Сумської, і це викликало чутки про сварку між акторками.

«Ми вітали мамусю по черзі. У Наталки ввечері була вистава, у неї шалений графік. Я б хотіла розставити всі крапки над «і», бо всі ці чутки – хтось із кимось не спілкується… Ми спілкуємося, люди добрі, все у нас гаразд», - запевнила Ольга.

Нагадаємо, що зірка "Слуги народу" Станіслав Боклан зворушив ніжним кадром з дружиною

Раніше сообащалось, що "Кріпосна" повертається і змусить українців затамувати подих

Також, Станіслав Боклан сяде в крісло Володимира Зеленського