Відвідувач популярної столичної точки продажу фастфудної продукції "Lazzat" зняв на камеру несподіваного і явно непроханого гостя у вітрині, який жадібно поїдав приготований штрудель.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Цього разу покупцеві в столичному магазинчику попалося на очі мишеня, яке спокійною сиділо собі у вітрині з готовою продукцією і вечеряло штруделем з яблуком за 20 гривень. Автор відео за кадром виголосив пару матюків, але персоналу закладу нічого не сказав. На ролику чітко видно кухарів і продавців, які активно виконують свою роботу і зовсім не звертають увагу на непроханого гостя.

"Хвостатий дегустатор залишився задоволений", - написали в Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Скріншот з Telegram-каналу "народний Ревізор"

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Раніше ми писали про те, що 150 гривень за 500 грам і половина в коробці-гнила: українці показали шалені ціни на "елітну" полуницю

Нагадаємо, українка виявила всередині купленого хліба екскременти мишей: на це огидно навіть дивитися

Як повідомляв Знай.uа, спритна миша перевірила якість продуктів у вітрині супермаркету замість Ольги Фреймут: "Новий Ревізор"

Також портал Знай.uа писав, що українка ледь не з'їла шматок пакету разом з бургером, бонус не з приємних: "Жуй, що дають"