У Києві на вулиці Банковій, біля будівлі офісу президента, з'явилася новорічна ялинка. Територію також прикрасили святковою ілюмінацією. Про це повідомили в телеграм-каналі «Київ зараз».

Як зазначають очевидці, цього року святкове містечко під вікнами президента дуже схоже на минулорічне.

По центру майданчика розмістили велику ялинку в іграшках і гірляндах, з різдвяною зіркою на верхівці. Ялинка цього разу справжня, а не штучна.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Сама будівля теж отримала прикраси - у вікні з'явилися маленькі, пишно прикрашені ялинки.

Крім новорічних дерев, на площі з'явилися також атракціони, льодовий каток і лотки для торгівлі смаколиками і сувенірами.

На великій каруселі минулого року можна було покататися безкоштовно - чи продовжать цю традицію, поки невідомо. Припускають, що святкову локацію відкриють для відвідувачів 19 грудня – до Дня Святого Миколая.

"Вауу! схожа на нью-йоркську, дуже гарна! набагато крутіша, ніж головна ялинка", - пишуть у коментарях українці.

Раніше повідомляли, частину українців залишать без Нового року: до головної ялинки пустять тільки з сертифікатами.

Як повідомляв Знай.uа, шампанське за 2650 грн замість гречки по 12: як відсвяткує Новий Рік нардеп Микола Тищенко, поки українці збирають на олів'є. Згідно з відкритими даними з мережі-пляшка найдешевшого шампанського в цьому ресторані коштує 2650 гривень, гарячі закуски від 220 до 990 гривень.

Знай.uа писав, в українських супермаркетах посеред зими з'явилася черешня - 1.5 тисячі за кілограм і вже гниє: "виглядає на 9.99".