У Києві водії створили новорічну "ялинку" з трьох сотень автомобілів. Про це розповіли в Telegram-каналі «Типовий Київ».

Як повідомляється, інсталяції з автомобілів, що зображують величезні ялинки, стали вже традиційними для українських автолюбителів. Цього разу до створення символу Нового року в українській столиці приєдналися 300 машин.

За словами учасників перформансу, на майданчику панувала радісна новорічна атмосфера. Автолюбителі та їх супроводжуючі загадували бажання, виспівували новорічні пісні і розважалися, як могли.

Створювати ялинку вирішено було на парковці одного з торгово-розважальних центрів. Щоб створити святкову атмосферу, автовласники включили фари і аварійні маячки, а також ліхтарики на своїх телефонах. Вийшло дуже яскраво і вражаюче.

До речі, подібні флешмоби з побудови новорічної ялинки з машин стають все популярнішими в Україні. Найбільшу автоелку поки що створювали в Харкові, щось подібне намагаються повторити жителі Києва і Дніпра.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше повідомляли, у Житомирі обчистили новорічну ялинку: "ноги приросли" іграшкам, декораціям, а тоді й самому дереву.

Як повідомляв Знай.uа, малолітні розбійники зі сніжками в руках полюють на лобове скло авто, є постраждалі. Одеські водії від такого перформансу не в захваті, особливо власник автобуса на відео, який отримав розбите лобове скло.

Знай.uа писав, на студента обрушилася стеля прямо під час заняття в училищі: у хлопця множинні травми голови.