У середу, 29 грудня 2021 року, на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації (КМДА) з'явилося повідомлення про те, як працюватиме громадський транспорт у столиці, у новорічну ніч.

Стало відомо, що міський наземний пасажирський транспорт і метрополітен курсуватиме на дві години більше, тоді як Фунікулер працюватиме цілодобово.

Метрополітен, скріншот: YouTube

При цьому киян попередили, що щоб уникнути скупчення великої кількості людей на платформах, можливе обмеження на вхід пасажирів зі станцій "Золоті ворота", "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Поштова площа" і "Контрактова площа". Це стосується лише декількох днів - 31 грудня, 1 січня і на Різдво, 7 числа.

"Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації", - йдеться на сайті.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Скріншот: kmr.gov.ua

Зовсім недавно ми нагадували про те, що в Новий Рік краще відмовитися від запуску феєрверків, які викликають паніку у птахів і тварин, забруднюють навколишнє середовище, дошкуляють інших жителів міста, а також, що немало важливо, можуть стати причиною серйозних травм і наслідків.

Що стосовно тварин, гучні звуки травмують їх чутливі органи слух.

Нагадаємо, як не залишитися без голови на Новий рік або чому не варто запускати феєрверки

Як повідомляв "Знай.ua", бенгальські вогні перевірили на безпеку, результат приголомшив: "2 тисячі градусів і не гаснуть"

Знай.ua писав, Новий Рік без Діда Мороза? В Україні хочуть відмовитися від символу часів СРСР, хто його замінить