Хлопець своїми неадекватними діями заблокував колесо огляду. Відео з'явилося на телеграм-порталі ХК.

Міські атракціони є популярним місцем для українців. Зокрема, скучили за міськими розвагами кияни, які тільки в кінці 2021 року вийшли з червоної зони карантину через коронавірус.

Проте на атракціонах слід бути обережним, так як неадекватна їх експлуатацію створюють небезпеку не тільки особисто для людини, але і для інших співвітчизників.

Зокрема, неприємна ситуація трапилася в Києві. У соціальній мережі був опублікований відеозапис, який показує колесо огляду. В одній з кабінок сиділо двоє людей, і один з них розгойдував її.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

До кінця не зрозуміло, чи було колесо огляду зупинено якимись автоматичними системами безпеки, або ж його зупинила людина.

колесо огляду

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.