ТРЦ Sky Mall у Києві заблокував орендарям доступ до магазинів, повідомляє телеграм-канал Київський двіж.

Як відомо, через рашистське вторгнення більшість торгівельно-розважальних комплексів столиці припинили свою роботу, а орендарі не могли змогу ані вивезти товар, ані перемістити його, ані вести торгівельну діяльність та отримувати хоч якийсь прибуток.

Але сьогодні, за повідомленнями авторів каналу, керівництво столичного торгово-розважального центру Sky Mall не дає доступ орендарям до їх торгових точок і товарних залишків і вимагає орендну плату за березень 2022 року.

Орендарі не розуміють, з яких грошей мають платити оренду, якщо ніхто не мав змоги вести торгівельну діяльність у березні та наприкінці лютого і усі підприємці зазнали шалених збитків.

Як раніше повідомляв Знай.UA, у МВС назвали найбільш забруднені вибухонебезпечними предметами мікрорайони Києва. За його словами внаслідок московитських обстрілів виявилися найбільш забрудненими Виноградар та Оболонь.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Також під час загальноукраїнського телемарафону Єнін зазначив, що з початку війни українські сапери знешкодили понад 300 вибухонебезпечних предметів та одну авіаційну бомбу. Також очищено близько 14 га території.