Всім добре відомий спортсмен і політик, мер столиці України Віталій Кличко повідомив дуже важливі новини, які стосуються комунальних послуг. Мер Києва заявив, що тарифи на комуналку поки змінюватися не будуть і залишаться на колишньому рівні.

Відповідну новину Віталій Кличко оприлюднив у своєму акаунті в Telegram.

"Сьогодні, в умовах воєнного стану, коли люди опинились у складному фінансовому становищі, ми ухвалили важливе рішення щодо надання комунальних послуг в столиці. Це рішення забезпечить застосування до 31 травня тарифів на гарячу воду та теплову енергію для її приготування на рівні минулого опалювального сезону. Тобто, ми подовжимо дію цих тарифів, не підвищуючи їх! Міській владі вдалося стримати тарифи на тепло і гарячу воду в опалювальному сезоні 2021-2022 років - попри значне зростання витрат на виробництво цих послуг. Тож сьогодні, в складних для держави і людей умовах, місто продовжує стримувати тарифи. Подальше корегування вартості буде залежати від ціни на газ, що встановлять на рівні держави. Сьогодні ж ми робимо те, що можемо і те, що залежить від нас", - повідомив Віталій Кличко.

Варто відзначити, що питання про комунальні послуги завжди був дуже важливим фактором. Віталій Кличко робить все можливе, щоб жителям столиці було комфортно, навіть у військовому становищі.

Нагадавши, у мережі повідомили, як рашисти шукають своїх загиблих в Україні.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли, скільки знищено кораблів окупантів в Україні.