Легендарний спортсмен і мер столиці України Віталій Кличко поділився приємними новинами. Він розповів про нововведення в Ірпені після тимчасової окупації.

Відповідний пост Віталій Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

"Друзі! Відтепер Ірпінь поєднаний з водопровідною системою Києва і вода у місто постачатиметься зі столичних водопровідних станцій. Сьогодні був у передмісті столиці, де запустили систему і відновили централізоване водопостачання. Київ продовжує допомагати містам Київської області, які постраждали від варварства окупантів та зазнали найбільших руйнувань. Внаслідок військових дій водопровідно-каналізаційне господарство Ірпеня було зруйноване і ситуація була критичною. Роботи з відновлення системи розпочали одразу ж після звільнення міста", - звернувся до українців мер Києва.

Крім цього, Віталій Кличко повідомив, що роботу виконали справжні фахівці, який зібралися разом, щоб допомогти місту після окупації орків.

Віталій Кличко

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

"Спільними зусиллями фахівців "Київводоканалу", "Ірпіньводоканалу", "Житомирводоканалу" та підрядних організацій проклали водогін від столиці до міста Ірпінь. Роботи здійснювали завдяки фінансуванню Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні. 7 кілометрів труб, щоб під"єднатися до водопровідної системи Києва, проклали дуже оперативно - за 18 днів", - продовжив Віталій.

Нагадаємо, що у соціальній мережі розповіли про ракетний удар по Києву.