Українська блогерка та рестораторка Даша Кацуріна, яку підозрюють у романі з шоуменом Володимиром Дантесом розповіла про несподіваний поворот у її житті. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Кацуріна розповіла, що місяць тому вона ухвалила серйозне рішення, яке суттєво перевернуло її життя. Вона вирішила, що житиме одразу на дві країни: Польщу та Україну. Вона зазначила, що рішення було важким, але його довелося ухвалити задля безпеки дітей.

Дантес та Кацуріна. Фото: скрін instagram

"Це було дуже важке рішення і пов'язане воно на 98% із безпекою дітей", - зізналася вона.

За словами Кацуріної, вона все ще дуже прив'язана до України, де продовжує працювати її бізнес, і не планує емігрувати. Вона наголосила, що для неї це можливість для зростання.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Варто зазначити, що, судячи з публікацій у соцмережі, Даша Кацуріна буває не тільки в Польщі та Україні, а й в Ізраїлі, де засвітилася в компанії Володимира Дантеса. Шанувальники підозрюють, що між знаменитостями почалися романтичні стосунки, втім, вони самі це не підтверджують.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, партнер Дорофєєвої та Мішиної Євген Кіт перейшов українською мовою майже повністю: "5 відсотків суржику".

Також наш портал інформував, Олексій Positiff Завгородній позичає гроші у діда і зізнався про стосунки з алкоголем: "Пляшка вина точно в депресивний день".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес і Даша Кацуріна вирішили не приховувати очевидну і зробили заяву прямо зі спальні: "Немає сенсу мовчати".