Популярна українська співачка Оля Полякова активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах instagram та youtube. Її акаунт instagram нараховує 2,7 млн підписників, які чекають з нетерпінням новин про її особисте та творче життя

Оля Полякова, фото Знай.ua

Як розповідала співачка Оля Полякова, в неї непрості відносини з її мамою, особливо під час війни. Під одним дахом їй важко вжитися з мамою через багато років самостійного життя.

Полякова згадує, коли її подруга запросила до Франції, вона разом з дівчатами та мамою поїхала за кордон. Довго під одним дахом з мамою вона не витримала, з її слів, Оля зібрала речі та помчала на гастролі в Америку.

А тепер співачка зняла сторіс, в якому показала, як виглядає її мама. Варто зазначити, що Оля дуже схожа на неї, жінка для свого віку в прекрасній формі.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Оля розкрила секрет - у її мами день народження.Оля подарувала мамі прекрасний великий букет рожевих квітів. Жінка буда розчулена подарунком. А Оля, як завжди, вирішила пошуткувати:

"Матінка, не плач, я збирала його самостійно з усіх рожевих квітів, такий свіжий і прекрасний, як ти, не дивлячись на те, що тобі сьогодні виповнюється 150 років", - засміялась співачка.

Оля побажала мамі, щоб якомога скоріше стався мир, Перемога і вони повернулися до дому.

Оля Полякова, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги"

Раніше ми писали, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

До слова, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда"