Українська співачка Яна Шемаєва, яка виступає під псевдонімом Jerry Heil, усвідомила сумну правду і знесилено впала з ніг. Що турбує зірку, вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Jerry Heil з перших днів повномасштабної війни виїхала з України, але ні на один день не забуває про будинок і активно допомагає українцям, зокрема відвідує центри для переселенців, виступає на благодійних концертах та просто підтримує своєю творчістю.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Так, цього разу виконавиця вирішила поділитися наболілим. Вона опублікувала фото, на якому знесилено лежить на підлозі і дивиться в стелю. Jerry Heil раптово усвідомила, що їй скоро виповниться 27 років, більшу частину з яких у неї, як і в інших українців, вкрала війна і пандемія. Зірка помріяла, що було б дуже добре, якби ці роки можна було б не зараховувати, як прожиті.

Jerry Heil. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Усвідомила, що скоро 27. А можна звернутися до держави з проханням не зараховувати нам роки карантинів та війни як прожиті", - підписала фото Jerry Heil.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona разом із Jerry Heil захоплюються людьми по всьому світу, стурбованими долею українських біженців: "Чергова зупинка".

Також наш портал інформував, Alyona Alyona та Jerry Heil після німкені Ela защебетали з литовкою Monika Liu з "Євробачення": "Нові відносини та зв'язки".

Крім того, ми писали, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".