Популярний білоруський та український телеведучий, зірка "Дизель шоу" Дмитро Танкович залишив жарти позаду та перекваліфікувався на машиніста поїзда. Фото артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дмитро Танкович постійно підтримує зв'язок із шанувальниками, використовуючи соцмережі. Він не дуже часто тішить новими особистими знімками, але стежить за ситуацією в Україні та регулярно ділиться важливими новинами, у тому числі, щоб правду про війну знали і в інших країнах.

Дмитро Танкович. Фото: скрін youtube

Так, цього разу гуморист з'явився у несподіваному місці та в несподіваному амплуа. На фото Діма Танкович стоїть за пультом керування поїзда та вдумливо дивиться в далечінь. Судячи з підпису до публікації, артист вирішив на якийсь час розпрощатися з жартами і зайнятися чимось новеньким у житті.

"Час опановувати нові професії", - підписав фото Дмитро Танкович.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Шанувальники зазначили, що роль машиніста поїзда гумористові дуже йде.

"Ніби там і працюєш", "Дуже круто, Вам підходить", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вікторія Булітко із "Дизель Шоу" поділилася спогадами, як просиділа до світанку з Русланою Писанкою: "Знаю, ти зараз закриваєш небо".

Також наш портал інформував, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" стала офісною богинею, натягнувши на себе все червоне: "Малість вмучена".

Крім того, ми писали, Павло Зібров обурений, чому Таїсія Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".