Колишня співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай поділилася з шанувальниками інтерв'ю, яке було записано з одним із наших полонених військовослужбовців, які вийшли з "Азовсталі".

Записано воно було не нею... але з метою безпеки нашого хлопця обличчя героя було замазано. Хоча за голосом одразу стає зрозуміло, хто це.

Раміна Есхакзай, скріншот: Youtube

Опублікувала Раміна це відео із метою продемонструвати журналіста.

"Погляньте, як їй соромно. Як вона ставить питання... рухи тіла, інтонація, формулювання питання. Нація програли. Вона навіть не може відмовитися від зйомки і не робити те, у що не вірить. крові. Чекаємо наших захисників додому!", - пише Раміна Есхакзай.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

На запитання військовослужбовець відповідав нейтрально, іноді в пропагандистський бік, але зрозуміло, з якою метою... щоб залишатися живим доти, доки його не повернуть додому.

Раміна Есхакзай, фото: Instagram

Згодом відео було видалено з її сторінки, але в інтернеті його знайти все ж таки можливо.

"Сподіваюся, що всі розуміють, що він військовополонений і з розумінням ставляться до того, що говоритиме про своїх в інтерв'ю військовополонений", "У полоні людина. Він змушений говорити те, що від нього хочуть чути. Це і так зрозуміло. Мужній герой своєї країни", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна розколола ведучу "1+1" Мосейчук у порівнянні зі Скабеєвою: "Чому не кличе Порошенко"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна побачила, як "люди" бояться повісток, евакуюючись з Донбасу: "Непогано живеться"

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна назвала, скільки потрібно грошей, щоб утримувати красунь у себе вдома: "Охочих було б..."