Українська співачка телеведуча та модель, що набула популярності завдяки публікаціям у журналі Playboy, Даша Астаф'єва активно спілкується з підписниками у соціальній мережі. Завдяки своїй волонтерській діяльності та відвертості зірка набула шаленої популярності серед українців, а її сторінка в соціальній мережі вже нараховує 587 тисяч підписників

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

Не так давно Даша згадала про ментальне здоров'я українців. Цьому питанню вона присвятила публікацію на сторінці у соціальній мережі. Модель розмістила відео, яке назвала так:

"Make Sex Not War‼️‼️‼️"

Далі вона розповіла, що, на її думку секс і гумор врятують світ:

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Для українців ці слова останні пів року набувають особливого змісту. Я завжди казала, що СЕКС і ГУМОР врятують світ, а сьогодні ми щодня доводимо це! Україна - це диво. Українці тем паче! Тож не гайте часу🔥 Слава Україні🇺🇦"

У відео вона також розповіла, що якщо під час кохання вас застала сирена повітряної тривоги, українці можуть встигнути не лише насолодитися один одним, а й прийняти душ, помити посуд, зробити бутерброди та зайняти кращі місця у підвалі.

А також показала нові пози "Волонтер" та "Спецоперація". При цьому попередила, що у позі "Спецоперація" потрібно бути обережними, щоб нічого не підпалити.

На прикладах продемонструвала романтичні стосунки за версією ленд-лізу, Арестовича та Макрона. Проте з порадами відомої моделі краще ознайомитись у відео.

У коментарях підписники оцінили поради Астаф'євої та назвали їх хітом.

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів.

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Астаф'єва змушена терміново "переїхати" через зрадницю Тодоренко.

Також "Знай.ua" інформував, що Даша Астаф'єва вирішила пов'язати життя з кухнею.