Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Наталією, з якою вже протягом довгого часу проживає на відстані.

Така заява прозвучала в інтерв'ю Віталія Кличка виданню "Бабель". Зокрема, причиною розлучення він називає їхнє проживання у різних країнах, а відповідно різні інтереси та різне життя.

"Це не таємниця, що ми багато років живемо не тільки в різних містах, але й в різних країнах. Багато років — різні інтереси, різне життя. І ми вирішили вже оформити це офіційно.", - заявив він. Віталій Кличко

Наталія Кличко, фото: instagram.com/natalia_klitschko_official

І на уточнювальне запитання журналістів "Тобто розлучення?", київський мер відповів: "Так. Це бажання обох сторін. У нас залишилися добрі відносини, ми поважаємо одне одного, діти вже дорослі, і життя триває."

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Крім того, Віталій Кличко відверто зізнався, чи вільне зараз його серце: "Воно зайняте Києвом. Як тебе не любити, Києве мій?".

Мер української столиці також розповів, чим зараз займаються їхні з Наталією діти, а також про діяльність свого брата Володимира під час війни. Запевняє, що той докладає всіх зусиль для допомоги рідній Україні.

"Діти навчаються, вони вже достатньо дорослі. Брат ― зрозуміло, чим займається, залучає допомогу. До речі, я йому запропонував систематизувати інформацію і зробити невеликий звіт. Усі здивуються, наскільки він ефективно у цій сфері працює. І не надто це афішуючи — бо таким був його вибір.", - говорить він. Віталій Кличко

Віталій та Наталія Клички, фото xsport

Нагадаємо, Наталія Кличко знайшла те, що може повернути до життя навіть посеред війни: "Здавалося б, нічого особливого"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Віталія Кличка Наталія одягла вишукану сукню, щоб повідомити про важливу подію: "Час покинути"

Також "Знай.ua" писав, дружина Віталія Кличка Наталія дістала кругленьку суму для допомоги Батьківщині: "Не байдужа доля України"