Відома українська акторка та співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич розповіла про успіхи свого благодійного фонду, який практично з початку війни допомагає постраждалим українцям, переважно жінкам із маленькими дітьми. Артистка оголосила про старт другої хвилі проекту для сімей із новонародженими малюками.

Скріншот із Instagram, Анна Буткевич

Але зірка не обійшлася без допомоги партнерів. Німці зібрали додаткові 10 тисяч наборів із товарами для малюків, у них також буде дитяче харчування та одяг. З перевезеннями по всій Україні допоможе Нова пошта.

"Вартість одного такого набору – понад 3 тисячі гривень. Загальна вартість другого етапу проекту – 1 млн євро", - зазначила Буткевич.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Варто зазначити, що Анна не вперше організовує такі благодійні проекти. Вона регулярно допомагає українським матерям, які перебувають у скрутному становищі через війну, ще й з дітьми на руках.

Раніше ми писали про те, що Анна Буткевич показала доньку від колишнього депутата Рибалка і закликала не озиратися на минуле: "Живіть тут і зараз"

Як повідомляв Знай.ua, донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець засвітила струнку талію та патріотичне татуювання: реакції мами анітрохи не боїться

Також портал Знай.ua писав, що ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва знайшла, кому сказати "дякую" за роботу: "Допомога продуктами"