Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Як відомо, Соломія Вітвіцька з командою волонтерів регулярно відвідує хворих діток у лікарні "Охматдит", влаштовує для них різні сюрпризи та намагається всіляко підтримати. І ця п'ятниця не стала винятком.

Соломія Вітвіцька з артистами, фото з Instagram

Знаменитість розповіла історію 7-місячного Дані, якому успішно пересадили печінку. Малюк теж не залишився поза увагою та іноді слухає концерти артистів у коридорі на руках у мами, артистка теж встигла його потримати. Ведуча вірить, що у хлопчика все буде гаразд.

"Вірю, що незабаром Даня нам усім підспівуватиме і підтанцьовуватиме! Одужуй, парубче!" - написала вона.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Вітвіцька висловила подяку зіркам, включаючи Машуковського та NAYAVU, та спортсменам, які разом із нею прийшли до діток та порадували їх.

"Тримаємось всі разом і даруємо щастя одне одному!А цьоо тижня новий концерт 😉", - заінтригувала Соломія.

Раніше ми писали про те, що чарівна Соломія Вітвицька з "1+1" з гарним лавандовим букетом нагадала, що все ще потрібно робити: "Те, що найбільше чекають"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька показала, які красиві волонтери допомагають ЗСУ у війні з окупантами: "Як у мирні часи"

Також портал Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька з "1+1" перетворилася на модель і гордо пронесла на грудях Шевченка: "Око не відвести"