Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху", відома гумористка та актриса Тетяна Песик перетворилася з міської принцеси на сільську леді. Відповідним роликом вона поділилася у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Таня Песик запала в душу багатьох шанувальникам, адже має унікальну харизму і гарне почуття гумору. Вона завжди виглядає на всі "сто" і захоплює красою чи то виступ на великій сцені, чи звичайна прогулянка містом. На цей раз актриса вирішила злегка здивувати фанатів і приміряла на себе новий образ.

Таня Песик. Фото: скрін youtube

Так, Таня Песик поділилася новим відео, яке зняла, зважаючи на все, на дачі, куди приїхала попрацювати на грядці. Гумористка під ефектну музику з'являється в невластивому для неї поряд з інструментом для обробітку ґрунту. Можна сказати, що вона перетворилася з міської принцеси на таку собі сільську леді.

Таня Песик. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Бараболя сама себе не викопає", – прокоментувала зірка на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із сім'єю перейнявся словами великого українця і вибрав свій шлях: "До щасливого майбутнього".

Також наш портал інформував, що Вова Шумко з Improv Live Show опинився майже в лапах росіян, коли виступав на сході України: "Дивились немов крізь нас".

Крім того, наш портал інформував, Таня Песик із "Жіночого кварталу" захопилася маленькими українцями, яким довелося надто швидко подорослішати: "Це майбутнє".