Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв поділився радісним прогнозом у Криму. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв поділився гарним передбаченням щодо тимчасово окупованого Криму. Він заявив, що процес уже розпочався, але може тривати певний час. Це відчувають і росіяни, які незаконно облаштувалися на півострові, тож почала тікати після "бавовни".

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

"Від бавовни порозбігалися всі криси з кораблю, і це тільки початок! Повернення Криму вже почалось, остаточна дата зрозуміла", - зазначив екстрасенс.

Макс Гордєєв зазначив, що ЗСУ розпочали ризиковану спецоперацію щодо повернення Криму і вона увінчається успіхом. Водночас він запевнив, що росіяни, зокрема еліта, продовжать тікати назад до Росії і Крим знову стане Україною. За його словами, процес повернення півострова може тривати від двох місяців до двох років.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Макс Гордєєв із "Битви Екстрасенсів" зізнався, чому не залишив Україну, як інші "патріоти": "Закордоном красиво, але..."

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".