Популярна українська співачка Наталя Захур, сценічне ім'я Камалія, постійно на зв'язку з шанувальниками в соціальних мережах. Вона ділиться світлинами та відео свого особистого життя в соціальній мережі instagram, на її сторінку підписані 237 тисяч осіб

Камалія та Мохаммад Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Через війну співачка виїхала за кордон. Зараз вона разом з чоловіком та дітьми виїхала до Англії. Наталя та її чоловік активно допомагають Україні, а також співачка допомагає з житлом українським біженцям в Німеччині.

А нещодавно співачці дорікнули, що її образ дуже схожий на Таїсію Повалій, яка втікла до Росії та виступає там з концертами. Після цього шанувальники були вражені кардинальними змінами зовнішності співачки.

А в день свята 1 вересня зірка пригадала, як її доньки пішли в школу в мирній Україні. Замість букетів квітів у них були вазони з орхідеями. На фото Камалія разом з чоловіком Захуром проводжають дівчат Ізабелу та Мірабеллу до школи.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Три роки тому наші дівчатка йшли в перший клас… Нас переповнювали почуття, хвилювання, страх перед новим. Та які ж ми були щасливі! Молюсь, щоб усі українські дітки були щасливі і дуже скоро зустрілись з однокласниками в рідній школі в мирній незалежній Україні🔔🙏💛💙", - написала співачка.

Камалія. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, Камалія після повернення з України впала в депресію: "Дівчата взялися за мене".

До слова, Камалію присоромили у Мережі за військову форму: шанувальники вказали на один ключовий момент.

Раніше ми писали, що Камалія похвалилася приголомшливим успіхом дочок-близнючок: "Скрізь перші"