Дочка відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець вилізла на дах та захопила неймовірно стильним чином. Кадрами з "висотної" фотосесії дівчина поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

19-річна Маша Кравець незважаючи на юний вік, користується немаленькою популярністю і веде особистий блог у соцмережі. У неї на сторінці налічується майже 14 тисяч передплатників, яких вона регулярно намагається радувати новими фото чи відео, показуючи, що відбувається у її житті.

Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories

Так цього разу Марія Кравець вирішила влаштувати атмосферну фотосесію на даху будинку. Дівчина піднялася вище і почала позувати в стильній куртці, крихітному топі та джинсах.

Шанувальники захопилися красою дівчини та назвали її справжньою зіркою. Також багато уваги привернула курточка юної зірки.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Ну зірка", "Неймовірна", "Яка ти чарівна", "За куртку окремий лайк", "Яка ж ти гарна!" - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Олександр Пікалов поганяв м'яч із дітлахами з Маріуполя, оточивши їх батьківською турботою: "Посмішки та сяючі очі..."

Також наш портал інформував, 14-річна дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" налякала сумним виглядом і закликала не мовчати: "Засудили до страти".

Крім того, наш портал інформував, дружина зірки "Кварталу 95" Євгена Кошового Ксенія запланувала наступний день народження – в українському Криму.