Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Наразі українців і навіть деяких європейців дуже непокоїть питання про збереження Запорізької АЕС, яку постійно загрожують підірвати окупанти. Більше того, вони вже завезли туди техніку та боєприпаси, тож ймовірність вибуху дуже велика.

Окупант на ЗАЕС, фото з вільних джерел

Міжнародна організація МАГАТЕ зголосилася допомогти Україні та Макс Гордєєв за допомогою карт таро дізнався, наскільки ефективна їхня місія.

Екстрасенс заявив, що фахівці зовсім не хотіли розбиратися із цим питанням, адже вони теж бояться смерті через окупантів. Щодо допомоги для України, Макс відповів, що МАГАТЕ у ролі миротворців можуть щось змінити, проте лише на свою користь.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Поставлять галочку, наче добре у них все завершиться і чогось вони доб'ються. Скажуть, що ми молодці, але насправді є підводне каміння", - зазначив чоловік.

Гордєєв упевнений, що МАГАТЕ не переживає за Україну, а лише за себе. Місія на ЗАЕС це просто вимушена міра, бо цього від них чекає весь світ.

Раніше ми писали про те, що екстрасенс Макс Гордєєв показав, як здійснюються його передбачення щодо війни

Як повідомляв Знай.ua, таролог Макс Гордєєв зробив передбачення містами України на другу половину серпня: "Ситуація йде на краще, але..."

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів про День Незалежності України і пояснив, чому назвав його "кривавим": "Відразу вибачте за..."